Category Archives: Dildo test Brevik

Swingersklubb dansk swingers

swingersklubb dansk swingers

Da den annonserte at det skulle være ”hardcore swingers night” akkurat den torsdagen som jeg var i København, tok min ustanselige. Nån som provat på Swingers klubb? Berätta? Vars, varför och hur var det?:). I helgen var jeg på en helt rå swingersklubb i København (jpmeme.com for de som er interesserte, er et par fine filmklipp der som beskriver steder.

Swingersklubb dansk swingers - Levanger norsk

Finns ett "hemligt" nätverk bland swingers där det sker träffar i olika delar av landet flera gånger om året. Vad är det för typ av folk? Dela detta till dina följare. Old town Amsterdam Velger du en annen rute gjennom husets øvre del kommer du inn til området som har det gamle Amsterdam som tema. Tycker om att få någon örfil och en smisk på rumpan ibland. swingersklubb dansk swingers

Videos

TV3 Sverige på besøg i Tucan Club Swinger Club Köpenhamn - Är du Swinger i Köpenhamn? Välkommen till Club Swingland - en bra lekplats för vuxna. Nordens största och mest exklusiva klubb i. Cityswingers – Flott swingersklubb i københavn (Danmark) Swingland jpmeme.com – Stor og informativ side om swinging på dansk. Nån som provat på Swingers klubb? Berätta? Vars, varför och hur var det?:).

0 responses to “Swingersklubb dansk swingers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *